Om Helt Strøkent

Helt Strøkent skal være best på farge og interiørveileding! Vi er et team med fargeveiledere som hjelper kunder i hele landet, enten på hjembesøk, i en av våre butikker eller veiledning over nett og telefon.

Helt Strøkent har 15 egne malere på Østlandet, og har gjennom vårt medlemskap i mesteralliansen tilgang på de beste malerne i hele landet. Les mer om mesteralliansen.

Når du velger Helt Strøkent kan du være sikker på at du får ekte håndverk, fra A-Å.

Kontakt oss

Våre farge og interiørveiledere

Helt Strøkent skal først og fremst være folkelig, og du skal møte hyggelige, flinke og nysgjerrige mennesker. Helt Strøkent skal gi gode råd, og finne løsninger tilpasset kundens behov. Vi kommer hjem til deg etter avtale, eller vi hjelper deg online via telefon, e-post eller Skype.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, og sjekk ut her på sidene våre hva folk sier om oss. Håper vi også kan gi deg en god opplevelse.

Hana Alendar
Hana AlendarSenior veileder
Hana er daglig leder og partner i Helt Strøkent. Hana er av landets beste fargeveiledere og har mange års erfaring med Pure & Original maling. Hana gir en helt personlig service som vi vet kundene våre setter pris på.
Veronika Høitomt
Veronika HøitomtJunior veileder
Veronika er nyutdannet interiørkonsulent ved Norges Interiørskole. Veronika har masse positiv energi og gir det lille ekstra for at kundene skal bli fornøyd.
Ingebjørg Bu
Ingebjørg BuSenior veileder
Ingebjørg har bred og mange års erfaring med boligstyling, farge og interiørveiledning. Ingebjørg gir deg personlig service og hjelper deg å skape ditt drømmehjem.